Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, το Φιλοζωικό Σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών και τιμώντας την ημέρα αυτή, πραγματοποιεί εκδήλωση στο καφέ Φίλιον στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης επί της οδού Ψαρών 1.
Από τις 10:00 και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με την ευγενική χορηγία τουΣυλλόγου Φίλων Χειροποίητου κοσμήματος «ευ-κοσμώ» θα πραγματοποιηθείbazaar. Ο δάσκαλος, κ. Γενόπουλος Δημήτριος, αλλά και τα μέλη του συλλόγου «ευ-κοσμώ» έχοντας ως θέμα τα ζώα δημιούργησαν για όλους εμάς μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα και κοσμήματα τα οποία θα εκτεθούν προς πώληση για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ.
Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση των κουπονιών ενίσχυσης που έχει διαθέσει το Φιλοζωικό Σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ το τελευταίο διάστημα με την στήριξη δεκάδων επαγγελματιών της πόλης.
Το σωματείο σας καλεί να το ενισχύσετε με την παρουσία σας, ώστε να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά η συλλογικότητα στο σημαντικό έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ για την πόλη τηςΑλεξανδρούπολης.
http://www.e-evros.gr/