Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Συμβατά με iPhone θα γίνουν τα Android smartwatches


Η Google ετοιμάζει ειδική πλατφόρμα για τις συσκευές της Apple

Η Google σκέφτεται σοβαρά την απειλή που ακούει στο όνομα «Apple Watch» και έτσι σύντομα θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ώστε να φέρει Android Wear υποστήριξη στο iPhone. 

Πηγές λοιπόν αναφέρουν πως η εταιρεία ετοιμάζει μια Android Wear εφαρμογή για το iOS που θα ανακοινωθεί στο Google I/O event το Μάιο. Έτσι όλα τα Android smartwatches θα είναι συμβατά με το iPhone.

Ο ίδιος μάλιστα ο product manager της εταιρείας Jeff Chang τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε πως η Google δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στο να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συμβατή με το iPhone.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα επικαλείται το γαλλικό site 01net, αυτό σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Η αναφορά δεν δίνει πολλές πληροφορίες και απλά τονίζει πως η ανακοίνωση θα γίνει στο προγραμματισμένο συνέδριο των προγραμματιστών της Google το Μάιο κρίνοντας πάντα ανάλογα και με τις πωλήσεις που θα έχει σημειώσει το Apple Watch μέχρι εκείνη την περίοδο.

Αυτό βέβαια που πρέπει να περιμένουμε είναι πως το Android Wear για το iOS δεν θα είναι το ίδιο ευέλικτο που είναι στο Android, τουλάχιστον όχι στην αρχή. Μπορεί λοιπόν να έχουμε υπηρεσίες ανάλογες με αυτές που συναντούμε στα Pebble αλλά θα υπάρχουν και πολλοί περιορισμοί από την Apple.

Πηγή: appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου